TURNEEN FORTSETTER
19. oktober 07
PUMA - årets unge jazzmusikere 2006 -  samarbeider med støymusiker Lasse Marhaug om å utforske klangsamleren og sampleren Edvard Grieg.
 
Marhaug har samlet lyder fra Bergen, og med live-sampling og improvisasjon skaper Puma og Marhaug nye musikalske landskap.
 
Prosjektet er et samarbeid mellom Grieg 07 og Rikskonsertene, og turnerer festivaler i inn- og utland denne høsten. Den første konserten i serien holdt ensemblet under av markeringen av Griegs 164. Fødselsdag 15.juni på Parkteatret. Videre har de presentert materialet under Nødutgang Festivalen i Bodø 06.07, under Kongsberg Jazzfestival, Alo Festivalen i Lofoten og på Ekkofest i Bergen.
I kveld er altså turen kommet til Blå i Oslo. Få med det konserten kl 22.00! Billetter ved inngangen, kr 70/100
 
Videre planer er konserter under UKA i Trondheim (24.10) og Barentsjazz, Tromsø (01.11) 
  

Puma og Lasse Marhaug  
Foto: Andreas Frøland 
  
 
Puma
FOTO: Anja Elmine Basma
 

Lasse Marhaug
FOTO: www.jazzkammer.no
 
 
 
ARKIV:
19.12.07 På nyttårsaften kunne man høre det siste programmet i UNG Grieg. Vi takker NRK for godt samarbeid i Grieg-året!
LES MER

28.11.07 Søndag 2. desemberkl. 15.30, vil Generasjonskoret/Buolvvat hylle Edvard Grieg og hans musikk på en matiné i Sparebank 1 sin festsal i Tromsø.
LES MER

21.11.07 Professor Harald Herresthal, som nylig deltok under vårt Grieg/Dreyfus-seminar i Paris er aktuell med utgivelsen av to nye bøker. Les mer her.
LES MER

20.11.07 G-kraft er i gang, og Erik Bjørnskau i Aftenposten gjorde mandag et intervju med bidragsyterne den første kvelden. Vi har lenket opp til artikkelen.
LES MER

12.11.07 Japan er det eneste landet utenfor Norge med en egen, nasjonal Griegkomité. I september og oktober gikk flere store Grieg-arrangementer av stabelen. Aftenposten var til stede, les deres rapport her.
LES MER

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet