GOD KRITIKK FOR GRIEGSLÅTTENE
29. oktober 07
"Forførende flott" er overskriften på Idar Karevolds anmeldelse av Ingfrid og Åshild Breie Nyhus sin nye  Grieg-CD.
 
"Med saftig anslag, rike nyanser og teft for den griegske egenart plasserer hun seg blant de unge som virkelig har noe på hjertet", skriver han om Ingfrid Nyhus, og om Åshild Nyhus: "Det handler om å ha materialet under huden og høre og formidle egenarten som ligger i ornamenter og betoning. Det gjør hun."
 
Hele anmeldelsen finner du i Aftenposten


 
Ingfrid og Åshild Breie Nyhus på Troldhaugen 
 

 
 
ARKIV:
19.12.07 På nyttårsaften kunne man høre det siste programmet i UNG Grieg. Vi takker NRK for godt samarbeid i Grieg-året!
LES MER

28.11.07 Søndag 2. desemberkl. 15.30, vil Generasjonskoret/Buolvvat hylle Edvard Grieg og hans musikk på en matiné i Sparebank 1 sin festsal i Tromsø.
LES MER

21.11.07 Professor Harald Herresthal, som nylig deltok under vårt Grieg/Dreyfus-seminar i Paris er aktuell med utgivelsen av to nye bøker. Les mer her.
LES MER

20.11.07 G-kraft er i gang, og Erik Bjørnskau i Aftenposten gjorde mandag et intervju med bidragsyterne den første kvelden. Vi har lenket opp til artikkelen.
LES MER

12.11.07 Japan er det eneste landet utenfor Norge med en egen, nasjonal Griegkomité. I september og oktober gikk flere store Grieg-arrangementer av stabelen. Aftenposten var til stede, les deres rapport her.
LES MER

Gå til arkiv

Tilbake til Arkivet